Élménylövészet

Élmenylovészet

Az élménylövészetről

A lövészet nem csupán az élmények megszerzéséről szól, hanem egyszerre kaland és kihívás is.. Programjainkon megtanulhatod hogyan használj éles lőfegyvereket, kipróbálhatod a klasszikus és különleges fegyvereinket is.

Megmutatjuk Neked, hogy a lövészet nem csak arról szól, hogy elsütöd a fegyvert, és durrogtatsz párat, hanem vérpezsdítő élményt élhetsz át azáltal, hogy kipróbálod különleges fegyvereinket. Biztos lehetsz benne, hogy a program után tele leszel önbizalommal, motivációval és adrenalinnal.

Az élménylövészetet nem csak egyedül gyakorolhatod. Eljöhetsz barátaiddal, ismerőseiddel vagy akár kollégáiddal is kellemes csapatépítő programra. Egyre több cég választja a lövészetet csapatépítésre.

Mi a lőtér?

A lőtér egy olyan speciálisan lövészetre tervezett helyszín, ami kifejezetten az élmény vagy sportlövészetre lett tervezve. A lőtér a lövés gyakorlására és a lőfegyverek kipróbálására alkotott helység, amely rendszerint természetes vagy mesterséges védőberendezésekkel lett ellátva. Célja, hogy a lövedékek a lőtéren belül maradjanak és azon kívülre jutva se okozzanak balesetet.

MultiShoot Lőtér

MultiShoot City lőtér

Lőterünk Nógrád megye szívében található Szécsénkén. Lőterünket úgy építettük ki, hogy az egyszerű hétköznapi élménylövészettől kezdve a profi sportlövészeten át egészen a bajnokságokig bárki örömét lelhesse benne. Legyél akár kezdő, vagy képzett lövész, lőterünkben semmiképp nem fogsz csalódni. Akár egyszemélyes akár csoportos lövészetről van szó, az új Multi Shoot City lőtér minden igényt kielégít.

Ikon - Természetes
Természetközeli
Ikon - Biztonságos
Biztonságos
Ikon - Fenntartható
Fenntartható

Miből választhatsz?

Hol vagyunk?

Lőterünk Nógrád megyében, Szécsénke nevű községben található.

Élménylövészet - Lány fegyverrel

Mitől csodálatos élmény a lövészet?

  • Az éles lőfegyverek használatától. Olyan fegyvereket próbálhatsz ki, amelyeket eddig csak mozivásznon vagy képeken láttál
  • Különleges terep, természetközeli lőtér. Egy különleges helyen próbálhatod ki a lövészet szépségeit, erdővel körülvéve
  • Igazi adrenalinlöketet kaphatsz miután kipróbáltad lőfegyvereinket
  • Közösségi élmény. A közös lövészet összekovácsolja csapatot, és örökké tartó élményt biztosít mindenki számára

MultiShoot Kapcsolat

Kapcsolat

Ha kérdésed van, tölsd ki az űrlapot és hamarosan felkeresünk Téged.

Lövészetre jelentkeznél? Foglalj időpontot a jobb felső sarokban tallható gombbal.

[contact-form-7 404 "Nem található"]

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek:  10:00 – 18:00
Szombat:   Zárva
Vasárnap:  Zárva

MultiShoot Zrt. © 2023. Minden jog fenntartva.

MultiShoot Zrt. © 2023. Minden jog fenntartva.