Csapatépítés

Ha csapatépítőre, szülinapozásra, lány- vagy legénybúcsúra, vagy más baráti összejövetelre keresel különleges programot, akkor az instruktoraink által koordinált élménylövészet garantáltan jó választásnak lesz. Ha még sosem volt lőfegyver a kezedben az se tartson vissza. Lövészvezetőink türelemmel és empátiával adnak át minden tudást, amire a lőtéren szükséged lesz!

A munkahelyi és baráti közösségek összetartását nagyban erősítik az együtt átélt élmények. Mi egy igazán különleges szórakozás lehetőségét kínáljuk fel a közösségek számára. Ez az élmény garantáltan sokáig beszédtéma lesz résztvevők körében. A csapatépítés az egyik legizgalmasabb élmény, amit ismerőseiddel ls barátaiddal átélhetsz.
Többféle fegyvertípust tudtok kipróbálni és már 5 fős létszám esetén is tudunk számotokra időpontot foglalni. Ezen kívül csoportképek és egyéni képek készítését is vállaljuk, akár drónfelvételekkel együtt.

Csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legnagyobb élvezetet nyújtsa az egész csapat számára amelyet könnyedén át fogtok tudni adni élménybeszámoló formájában ismerősöknek, barátoknak.