Élménylövészeti csomag / Hapci

A csomag egy személyre érvényes, megosztása nem lehetséges.

A csomagot csak a 18 életévét betöltött személy veheti igénybe

Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges

fegyverek

70 LÖVÉS / 5 FEGYVER

Heckler&Koch 416C airsoft

A Heckler & Koch 416C airsoft egy hű mása a valódi gépkarabélynak, melyet kifejezetten airsoft játékokhoz terveztek. A fegyver pontos másolata a valódi változatnak, beleértve a részleteket és a kialakítást is. Az airsoft változat általában műanyag vagy fémötvözetből készül.

Lövések darabszáma: 20

Heckler&koch G36C airsoft

A Heckler & Koch G36C airsoft egy kiváló replika, mely a valódi gépkarabélyt másolja. Az airsoft változat a könnyűsúlyú anyagok és a részletes kidolgozás révén kínál remek használhatóságot mind nyílt terepen, vagy városi körülmények között.

Lövések darabszáma: 20

Chiappa 1911 .22LR

A Chiappa 1911 .22LR egy .22 Long Rifle kaliberű öntöltő pisztoly, melyet a hagyományos M1911 pisztoly tervezési alapján fejlesztettek ki. A Chiappa által gyártott változat rendkívül hasonló a klasszikus M1911-hez, de a .22LR kaliber lehetővé teszi olcsóbb lőszerek használatát és kisebb visszarúgása, így ideálisabb a gyakorlásra és kezdő lövészek számára.

Lövések darabszáma: 10

Walther-Colt 1911 .22LR

A Walther-Colt 1911 .22LR egy .22 Long Rifle kaliberű változata a híres Colt 1911 öntöltő pisztolynak, melyet a német Walther cég gyárt. A Walther-Colt 1911 .22LR pisztoly könnyű súlyú, könnyen kezelhető és kevésbé erőteljes visszarúgássl rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyéni készségek fejlesztését és a kényelmes lövészet gyakorlását.

Lövések darabszáma: 10

Hammerli Tac R1 .22LR

A Hammerli a sport- és versenyfegyverek terén széles körben ismert, és a Tac R1 modellje a taktikai stílusban és modernebb formatervezésben fogant. Ez a fegyver könnyű, könnyen kezelhető és sokoldalú, különféle alkalmazásokhoz. A .22LR kaliber kiváló választás lehet kezdő lövészek és azok számára, akik szórakoztató vagy gyakorló célra keresnek egy könnyen kezelhető és költséghatékony lőszerű fegyvert. A Hammerli Tac R1 .22LR taktikai kialakítása és modern funkciói lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valósághű taktikai élményt éljenek át, miközben könnyen és pontosan lőnek. A széles körű alkalmazhatóság és a könnyű súlyú szerkezet teszik vonzóvá azok számára, akik a taktikai lövészet vagy a sportlövészet iránt érdeklődnek.

Lövések darabszáma: 10

Mennyibe kerül?

24 900 Ft / Fő

Kiegészítő szolgáltatások

Öltöző

Öltözőhöz tartozó rövid leírás

Zuhanyzó

Zuhanyzási lehetőség leírása

Büfé

Étkezési lehetősek bemutatása

Oktatás

Oktatás igénybevétele

Hol vagyunk?

Élményparkunk Nógrád megyében, Szécsénke község külterületén található.