Élménylövészeti csomag / Kuka

A csomag egy személyre érvényes, megosztása nem lehetséges.

A csomagot csak a 18 életévét betöltött személy veheti igénybe

Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges

fegyverek

60 LÖVÉS / 6 FEGYVER

HAMMERLI TAC R1 .22LR

A Hammerli a sport- és versenyfegyverek terén széles körben ismert, és a Tac R1 modellje a taktikai stílusban és modernebb formatervezésben fogant. Ez a fegyver könnyű, könnyen kezelhető és sokoldalú, különféle alkalmazásokhoz. A .22LR kaliber kiváló választás lehet kezdő lövészek és azok számára, akik szórakoztató vagy gyakorló célra keresnek egy könnyen kezelhető és költséghatékony lőszerű fegyvert. A Hammerli Tac R1 .22LR taktikai kialakítása és modern funkciói lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valósághű taktikai élményt éljenek át, miközben könnyen és pontosan lőnek. A széles körű alkalmazhatóság és a könnyű súlyú szerkezet teszik vonzóvá azok számára, akik a taktikai lövészet vagy a sportlövészet iránt érdeklődnek.

Lövések darabszáma: 10

Zastava M2010G .223Rem

A Zastava M2010G egy öntöltő puska, amely a .223 Remington kaliberű lőszerrel működik. A Zastava Arms cég, egy szerb fegyvergyártó vállalat, híres katonai és civilek számára gyártott fegyvereiről. A .223 Remington lőszer egy elterjedt és népszerű kaliber, különféle alkalmazásokhoz, beleértve a sportlövészetet, a vadászatot és a taktikai használatot is. A Zastava M2010G kiváló pontosságot és megbízhatóságot ígér a felhasználóknak

Lövések darabszáma: 10

DIAMONDBACK DB15 .223REM

A Diamondback DB15 egy öntöltő puska, amely a .223 Remington kaliberű lőszerrel működik. A Diamondback Firearms az Egyesült Államokban található fegyvergyártó vállalat, és a DB15 modellsorozatuk a népszerű AR-15 stílusú öntöltő puskák közé tartozik. A .223 Remington egy elterjedt és népszerű kaliber, különféle alkalmazásokra használható, beleértve a sportlövészetet és a vadászatot is.

Lövések darabszáma: 10

Galil .223Rem

A Galil egy izraeli tervezésű és gyártású lőfegyverek, amelyeket az Izraeli Fegyvergyárak (Israel Military Industries) hoztak létre. A tervezés során az AK-47-től és az FN FAL-tól származó jellemzőket egyesítették. A Galil fegyverek megbízhatósága, tartóssága és hatékonysága miatt váltak népszerűvé.

Lövések darabszáma: 10

AK47 7,62X39

Az AK-47 (Avtomat Kalashnikova 1947) egy szovjet tervezésű automata puska, melyet Mihail Kalasnyikov tervezett és az 1940-es évek közepén hoztak forgalomba. Az AK-47 az egyik legismertebb és legelterjedtebb katonai fegyver a világon. A 7,62x39 mm lőszerrel rendelkező AK-47-esek hatékonyan működnek közepes távolságokon, és a lőszer nagyobb mérete miatt jelentős tűzerőt biztosít. Az AK-47 kiváló hírnévnek örvend a megbízhatósága, tartóssága és egyszerű kezelhetősége miatt. A fegyvert széles körben alkalmazzák számos katonai és paramilitáris szervezet által a világ számos részén.

Lövések darabszáma: 10

AMD 65 Mod.2 7,62x39

Az AMD-65 egy magyar tervezésű és gyártású gépkarabély, amelyet a Fegyver- és Gépgyár (FÉG) gyártott Magyarországon. Ennek a típusnak a módosított modernizált változatát (AMD-65 Mod2) leginkább sportlövészetre fejlesztettek ki, így egyszerűen kezelhető és megbízható lőfegyver.

Lövések darabszáma: 10

Mennyibe kerül?

47 900 Ft / Fő

Kiegészítő szolgáltatások

Öltöző

Öltözőhöz tartozó rövid leírás

Zuhanyzó

Zuhanyzási lehetőség leírása

Büfé

Étkezési lehetősek bemutatása

Oktatás

Oktatás igénybevétele

Hol vagyunk?

Élményparkunk Nógrád megyében, Szécsénke község külterületén található.