Élménylövészeti csomag / Szende

A csomag egy személyre érvényes, megosztása nem lehetséges.

A csomagot csak a 18 életévét betöltött személy veheti igénybe

Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges

fegyverek

50 LÖVÉS / 6 FEGYVER

GLOCK17 9X19

A Glock 17 egy kiváló minőségű öntöltő pisztoly, amit a Glock cég tervezett és gyártott. A "9x19" a pisztoly által használt lőszer típusát jelöli, ami a 9 mm Parabellum. Ez a modell az egyik legnépszerűbb Glock pisztoly a világon és széles körben alkalmazzák rendvédelmi, katonai és civilek körében egyaránt. A polimér keret és a kis alkatrészek számának minimalizálása teszi a Glock pisztolyokat rendkívül megbízhatóvá és ellenállóvá. A "17" a pisztoly tölténykapacitását jelzi, és a Glock 17 rendszerint 17+1 (17 tárban és egy a csőben) lőszert képes tárolni.

Lövések darabszáma: 10

CZ P09 9X19

A CZ P-09 egy öntöltő pisztoly, amelyet a cseh Ceská Zbrojovka (CZ) gyárt. A "9x19" a lőszer típusát jelöli, ez pedig a 9 mm Parabellum. A CZ P-09 egy népszerű modell, melyet rendszerint a rendvédelem, a biztonsági szolgálatok, valamint a sportlövészet és a szabadidős lövészet kedvelői használnak. A polimér keret könnyű súlyú és ellenálló, ami javítja a fegyver kezelhetőségét. A pisztolyt a ergonómikus markolat, a pontos célzás és a megbízható működés jellemzi. A CZ P-09 9x19 változata a Glock 17-hez hasonlóan a nagyobb kapacitású tárral rendelkezik, általában 19+1 (19 tárban és egy a csőben) lőszert képes tárolni.

Lövések darabszáma: 10

Galil .223Rem

A Galil egy izraeli tervezésű és gyártású sorozat automata fegyverek, amelyeket az Izraeli Fegyvergyárak (Israel Military Industries) hoztak létre. A tervezés során az AK-47-től és az FN FAL-tól származó jellemzőket egyesítették. A Galil fegyverek megbízhatósága, tartóssága és hatékonysága miatt váltak népszerűvé. A ".223 Rem" a lőszer típusát jelöli, amely egy közepes teljesítményű, alacsony visszacsapású lőszer, és széles körben használják sportlövészeti és katonai alkalmazásokhoz.

Lövések darabszáma: 10

AMD 65 Mod.2 7,62x39

Az AMD-65 egy magyar tervezésű és gyártású gépkarabély, amelyet a Fegyver- és Gépgyár (FÉG) gyártott Magyarországon. A "7,62x39" a lőszer típusát jelöli, ez pedig a 7,62 mm kaliberű lőszerből és a 39 mm-es tokból áll, amely egy elterjedt kaliber a szovjet és kelet-európai gépkarabélyokban, például az AK-47-ben. Az AMD-65 rendszerint kisebb méreteivel és összecsukható fém tüskés kivitelével rendelkezik, amely lehetővé teszi a fegyver könnyű szállítását és tárolását. A 7,62x39 mm-es kaliber hatékonyan működik közepes távolságokon, és az AMD-65 egy egyszerű és megbízható fegyver, melyet különböző hadszíntereken és feladatokhoz használtak.

Lövések darabszáma: 10

Remington M870Express 12GA

A Remington Model 870 Express egy sörétes puska, amelyet a Remington Arms Company gyárt. A "12GA" a lőszertípust jelöli. A Remington 870 a világ egyik legnépszerűbb sörétes puskája, és széles körben alkalmazzák vadászaton, sportlövészetben, valamint a rendőrségi és katonai felhasználásban is.

Lövések darabszáma: 5

Mossberg M500 12GA

A Mossberg 500 egy népszerű sörétes puska, melyet az amerikai O.F. Mossberg & Sons, Inc. cég gyárt. A Mossberg 500-at általában ismert pumpás (pump-action) sörétes puskaként tartják számon. Az egyszerű működés, a tartósság és a széles választékban elérhető kialakítások miatt a Mossberg 500 sok fegyvertulajdonos körében kedvelt választás.

Lövések darabszáma: 5

Mennyibe kerül?

39 900 Ft / Fő

Kiegészítő szolgáltatások

Öltöző

Öltözőhöz tartozó rövid leírás

Zuhanyzó

Zuhanyzási lehetőség leírása

Büfé

Étkezési lehetősek bemutatása

Oktatás

Oktatás igénybevétele

Hol vagyunk?

Élményparkunk Nógrád megyében, Szécsénke község külterületén található.