Élménylövészeti csomag / Szundi

A csomag egy személyre érvényes, megosztása nem lehetséges.

A csomagot csak a 18 életévét betöltött személy veheti igénybe

Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges

fegyverek

77 LÖVÉS / 5 FEGYVER

Walther-Colt 1911 .22LR

A Walther-Colt 1911 .22LR egy .22 Long Rifle kaliberű változata a híres Colt 1911 öntöltő pisztolynak, melyet a német Walther cég gyárt. A Walther-Colt 1911 .22LR pisztoly könnyű súlyú, könnyen kezelhető és kevésbé erőteljes visszarúgással rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyéni készségek fejlesztését és a kényelmes lövészet gyakorlását.

Lövések darabszáma: 10

Hammerli Tac R1 .22LR

A Hammerli a sport- és versenyfegyverek terén széles körben ismert, és a Tac R1 modellje a taktikai stílusban és modernebb formatervezésben fogant. Ez a fegyver könnyű, könnyen kezelhető és sokoldalú, különféle alkalmazásokhoz. A .22LR kaliber kiváló választás lehet kezdő lövészek és azok számára, akik szórakoztató vagy gyakorló célra keresnek egy könnyen kezelhető és költséghatékony lőszerű fegyvert. A Hammerli Tac R1 .22LR taktikai kialakítása és modern funkciói lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valósághű taktikai élményt éljenek át, miközben könnyen és pontosan lőnek. A széles körű alkalmazhatóság és a könnyű súlyú szerkezet teszik vonzóvá azok számára, akik a taktikai lövészet vagy a sportlövészet iránt érdeklődnek.

Lövések darabszáma: 10

Glock17 9x19

A Glock 17 egy kiváló minőségű öntöltő pisztoly, amit a Glock cég tervezett és gyártott. A "9x19" a pisztoly által használt lőszer típusát jelöli, ami a 9 mm Parabellum. Ez a modell az egyik legnépszerűbb Glock pisztoly a világon és széles körben alkalmazzák rendvédelmi, katonai és civilek körében egyaránt. A polimér keret és a kis alkatrészek számának minimalizálása teszi a Glock pisztolyokat rendkívül megbízhatóvá és ellenállóvá. A "17" a pisztoly tölténykapacitását jelzi, és a Glock 17 rendszerint 17+1 (17 tárban és egy a csőben) lőszert képes tárolni.

Lövések darabszáma: 10

CZ P09 9x19

A CZ P-09 egy öntöltő pisztoly, amelyet a cseh Ceská Zbrojovka (CZ) gyárt. A "9x19" a lőszer típusát jelöli, ez pedig a 9 mm Parabellum. A CZ P-09 egy népszerű modell, melyet rendszerint a rendvédelem, a biztonsági szolgálatok, valamint a sportlövészet és a szabadidős lövészet kedvelői használnak. A polimér keret könnyű súlyú és ellenálló, ami javítja a fegyver kezelhetőségét. A pisztolyt a ergonómikus markolat, a pontos célzás és a megbízható működés jellemzi. A CZ P-09 9x19 változata a Glock 17-hez hasonlóan a nagyobb kapacitású tárral rendelkezik, általában 19+1 (19 tárban és egy a csőben) lőszert képes tárolni.

Lövések darabszáma: 10

SIG Sauer P226 9x19

A SIG Sauer P226 9x19 egy kiváló minőségű öntöltő pisztoly, melyet a SIG Sauer cég gyárt. A "9x19" a pisztoly által használt lőszer típusát jelöli, ami a 9 mm Parabellum. Ez a modell széles körben elterjedt és nagyon népszerű különböző felhasználók körében, beleértve a rendvédelmi szerveket, katonaságot és civileket is. A SIG Sauer P226 9x19 pisztoly a kiváló teljesítmény, a pontos célzás és a magas fokú megbízhatóság miatt vált ismertté.

Lövések darabszáma: 10

SIG Sauer P220 .45ACP

A SIG Sauer P220 egy kiváló minőségű öntöltő pisztoly, amelyet a SIG Sauer cég gyárt. A ".45ACP" jelzi a pisztoly által használt lőszer típusát, ami a .45 Automatic Colt Pistol (ACP) kaliberű lőszer. Ez a kaliber híres a nagyobb, nehezebb lövedékeiről, és a .45 ACP pisztolyokat gyakran választják a katonai, rendvédelmi és önvédelmi alkalmazásokra. A .45ACP változat a SIG Sauer P220 rendszerint 8+1 (8 tárban és egy a csőben) lőszert képes tárolni.

Lövések darabszáma: 7

Diamondback DB15 .223Rem

A Diamondback DB15 egy öntöltő puska, amely a .223 Remington kaliberű lőszerrel működik. A Diamondback Firearms az Egyesült Államokban található fegyvergyártó vállalat, és a DB15 modellsorozatuk a népszerű AR-15 stílusú öntöltő puskák közé tartozik. A .223 Remington egy elterjedt és népszerű kaliber, különféle alkalmazásokra használható, beleértve a sportlövészetet és a vadászatot is.

Lövések darabszáma: 10

AK47 7,62x39

Az AK-47 (Avtomat Kalashnikova 1947) egy szovjet tervezésű automata puska, melyet Mihail Kalasnyikov tervezett és az 1940-es évek közepén hoztak forgalomba. Az AK-47 az egyik legismertebb és legelterjedtebb katonai fegyver a világon. A 7,62x39 mm lőszerrel rendelkező AK-47-esek hatékonyan működnek közepes távolságokon, és a lőszer nagyobb mérete miatt jelentős tűzerőt biztosít. Az AK-47 kiváló hírnévnek örvend a megbízhatósága, tartóssága és egyszerű kezelhetősége miatt. A fegyvert széles körben alkalmazzák számos katonai és paramilitáris szervezet által a világ számos részén.

Lövések darabszáma: 10

Mennyibe kerül?

46 500 Ft / Fő

Kiegészítő szolgáltatások

Öltöző

Öltözőhöz tartozó rövid leírás

Zuhanyzó

Zuhanyzási lehetőség leírása

Büfé

Étkezési lehetősek bemutatása

Oktatás

Oktatás igénybevétele

Hol vagyunk?

Élményparkunk Nógrád megyében, Szécsénke község külterületén található.