Élménylövészeti csomag / Vidor

A csomag egy személyre érvényes, megosztása nem lehetséges.

A csomagot csak a 18 életévét betöltött személy veheti igénybe

Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges

fegyverek

20 LÖVÉS / 4 FEGYVER

Mossberg M500 12GA

A Mossberg 500 egy népszerű sörétes puska, melyet az amerikai O.F. Mossberg & Sons, Inc. cég gyárt. A Mossberg 500-at általában ismert pumpás (pump-action) sörétes puskaként tartják számon. Az egyszerű működés, a tartósság és a széles választékban elérhető kialakítások miatt a Mossberg 500 sok fegyvertulajdonos körében kedvelt választás.

Lövések darabszáma: 5

Mossberg JM940Pro 12GA

A Mossberg JM940 Pro egy öntöltő sörétes puska, amely a Mossberg cégtől származik. Az "JM" az ismert lövész és fegyvertervező, Jerry Miculek nevét jelöli, akivel közösen fejlesztették ki ezt a modellt. A "940" a fegyver típusát jelöli, míg a "Pro" a professzionális vagy kifinomultabb kivitelre utal.

Lövések darabszáma: 5

Remington M870Express 12GA

A Remington Model 870 Express egy sörétes puska, amelyet a Remington Arms Company gyárt. A "12GA" a lőszertípust jelöli. A Remington 870 a világ egyik legnépszerűbb sörétes puskája, és széles körben alkalmazzák vadászaton, sportlövészetben, valamint a rendőrségi és katonai felhasználásban is.

Lövések darabszáma: 5

Benelli SPAS 15 12GA

A Benelli SPAS-15 egy olasz öntöltő/pumpás sörétes puska, amelyet a Benelli Armi SpA gyártott. A "SPAS" rövidítés az "Sporting Purpose Automatic Shotgun" kifejezésre utal, ami a sportlövészeti célokra tervezett automata sörétes puskát jelenti. A SPAS-15 érdekessége az, hogy a felhasználó választhat a pumpás és öntöltő működési módok között. A pumpás üzemmódban a fegyvert egy kézi pumpálással lehet újratölteni, míg az öntöltő üzemmódban a fegyver automatikusan tölt újra minden elsütés után. A fegyver rendkívül különleges kialakítása, a modern és futurisztikus megjelenése miatt, valamint a működési módjai miatt egyedi és figyelemre méltó darabnak számít a sörétes puskák között.

Lövések darabszáma: 5

Mennyibe kerül?

21 900 Ft / Fő

Kiegészítő szolgáltatások

Öltöző

Öltözőhöz tartozó rövid leírás

Zuhanyzó

Zuhanyzási lehetőség leírása

Büfé

Étkezési lehetősek bemutatása

Oktatás

Oktatás igénybevétele

Hol vagyunk?

Élményparkunk Nógrád megyében, Szécsénke község külterületén található.