MultiShoot City

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek:  10:00 – 18:00
Szombat:   Zárva
Vasárnap:  Zárva

Lőterünkről

Vadonatúj lőterünket azoknak építettük, akik szívesen átélnék az élmény és a sportlövészet szépségeit. Lőterünk egy gyönyörű erdős területen helyezkedik el, ahol minden kedves vendégünk élvezheti a lövészetet a lehető legnagyobb biztonság mellett.

11 hektáros terület

A MultiShoot City lőtér Nógrád megye szívében található. A lőtér teljes felülete egy óriási 11 hektáros erdős területen helyezkedik el.

8 lőpálya

Lőterünk 8 lőpályával rendelkezik. Ezen belül 6 különböző stílusú lőszektor, 1 koronglövész pálya és 1 precíziós, hosszútávlövészetre tervezett pálya található rajta.

Profi oktatók

Oktatóink sokéves rendvédelmi múlttal rendelkeznek és mindegyikük a saját területükön magasan képzett szakembernek számít.

Környezetbarát eszközök

Lőterünk működéséhez igyekszünk környezetbarát eszközöket felhasználni. Ezt azért tesszük, mert szeretnénk az ökológiai lábnyomunkat csökkenteni, hogy egy szebb és élhetőbb földön tudjunk élni.

Természetközeli helyszín

A lőterünk teljes egésze a természetben található. Mind a 11 hektár a természet lágy ölén helyezkedik el, amely nem csak szemetgyönyörködtető, de segíti a természethez való kapcsolódást minden vendégünk számára.

Nincs szükség engedélyre

A sportlövészettel ellentétben, az élménylövészethez vendégeinknek nincs szükségük külön engedélyekre. Cégünk minden olyan engedéllyel rendelkezik , amely a Magyar hatóságok által elvárt.

Lőtér biztonsági szabályzat

  1. Lövészetet csak lövészetvezető jelenlétében szabad végrehajtani.
  2. A lőtéren tartózkodók a lőtérvezető, vagy az általa megbízott lövészetvezető utasításait mindenkor kötelesek betartani.
  3. Lőfegyvert lövészet közben átadni TILOS. Kivétel az esetleges akadály, vagy meghibásodás esetén a lövészetvezetőnek át kell adni.
  4. Lőállásban csak a lövők és a lövészetvezetők tartózkodhatnak.
  5. Kizárólag a célra, céltáblára, vagy a golyófogóra szabad lőni.
  6. A lőállásban a lőfegyvert csak is és kizárólag a lőirányba tartva lehet lőni. Ezen szabály megszegése azonnali kizárást eredményez a lövészetből.
  7. Lőállásba való belépést és onnan való bármilyen mozgást csak a lövészetvezető engedélyével, utasítására lehet.
  8. A lőtéren nem tartózkodhat olyan személy, aki szeszes italtól befolyásult állapotú, illetve a szervezetében kábítószer, vagy pszichotróp anyag van. Ezeket a személyeket azonnal kizárjuk a lövészetből.

Hol vagyunk?

Lőterünk Nógrád megyében, Szécsénke nevű községben található.

HOL VAGYUNK?

Lőterünk Nógrád megyében, Szécsénke nevű községben található.

Partnereink

A-hid partner
Zemplén Gourmet Partner
Mavir Partner
Duna aszfalt Partner
Zaev partner
Mátrai Erőmű Partner
Bonafarm Csoport Partner
ATOMIX - MVM Partner
Dunántúli vízügyi igazgatóág Partner

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek:  10:00 – 18:00
Szombat:   Zárva
Vasárnap:  Zárva

MultiShoot Zrt. © 2023. Minden jog fenntartva.

MultiShoot Zrt. © 2023. Minden jog fenntartva.